Sunday, May 15

owhh, saya takut sangat oiiihhh..


haaa, tadi masa nak masak tadi kan,
saya siang la ikan merah tuh nak wat goreng,
dalam sink yang sebelah lagi tuh saya letak sayoq bayam,
* saya memang tak makan sayoq bayam, tapi mama dah beli, depa makan jadi saya cuma tolong masakkan saja.. ^^

nak jadi cita, lepas ja siang ikan tuh saya pon amek la sayoq bayam tuh,
petikpetik daun dia, amek batang dia asingkan.

tengok tengok, nahhhhhh!!!!!

elok ja ulat ijau dok mengueknguek atas ibu jari nihh, eeeiii, mau ,
mau melayang sayoq bayam tuh tadi, huisshhh, seram aihh..
terdudok saya jatuh time nak nginjak ke belakang tadi..
*sakit.. :(

erghhh, nak snap pic tadi memang tak sempat la kan,
nih pic dari uncle google ja saya bleh bagi..


ni la rupa adek beradek ulat yang ijau tuhh, adoiii, penin.


ni sayoq bayam yang dah siap masak tuh.



adoilaa, even ulat tuh cuma kecik, tapi cara dia kembongkembong badan
 nak jalan tuh wat saya geli, penin!

jom sengihnyebik samasama

4 comments:

  1. :D kalau la owg ada sana masa tu mesti owg dah gelak dah

    ReplyDelete
  2. @~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~jgn gelak sgt ijat, tampaq nak? garang nih.. :)

    ReplyDelete