Saturday, July 16

rezeki, kalau memang untuk kita ia ada, kalau bukan, memang tetap bukan. :')

entri emosi? owh what..?? emosi setelah berkurun tah hapdet?
eermm, nak cita sikit and pendek jaa, tapi tah laa.
haaaii.. uolls nak baca then bcalaa..

tapi kalau takot terasa then tak apa..
ini blog saya, pandangan saya, personal opinion saya.

kadang kadang ai rasa kan, better kita kenai somebody tu scara luaran jaa..
bukan dalaman, bukan apaaaa..
bila kenai dalam dalam owhmygod,
tu yang tak bopa berkenan..luaq nmpak sucimurnibersinar
dalamannn? nahhh, berkarat, lari expectation ai..

haaa, itu secara generally okey, tamau cakap kat sapasapa,
ai okey ja sekarang, yu nak tunggang terbalik kaa,
ai tak kesah, tapi tu laa,
ai cuma tak gemor bila orang luaq nak ngata kat uolls, sebabnya..?
sebab burukburuk uolls uolls still wujud dlm life ai..

tah la haiihhh, kalau orang luaq pon buleh nmpak uolls pikir sendirila naa..
ai bukan apa.. ai dah okey, before nih ja ai susah sikit nak digest.
maybe hormone ai tak brapa nak stabil
jangan uolls plak yang nak terasa sorang sorang okey..

hahha, ai gelak sebab ati ai dah lega, blog ai untuk ai.
ai nak elakkan hipokrasi kat sini.



jom sengihnyebik samasama

2 comments:

  1. miss you dammm! so much..=)

    ReplyDelete
  2. haha bila da kenal dalam dalam i still nampak suci bersih macam kat luar kan kan kan :D


    *muka tersngih sengih*

    ReplyDelete