Friday, November 19

m a k a n m a k a n

yeahh, raya haji,
raya aidil adha,
raya sembelih lembu,
raya makan daging..

dan paling tidak seronok..
raya ini cuti saya sangaaaatt panjang,

panjang sangat,
maseh, hingga kini
maseh ada empat hari,
owhh, lama?
kan? lama kan?
ehh, sat jaa?
lama laa..
saya mishu dia laa..

owhhohoho, tetttt,
tidak mahu sentuh bab itu dulu,

post ini topik ini ;

makan

saya ulang taip;

makan

hahah, raya itu
saya buat nasik carrot saja,
tapi mama saya buat rendang tok,

hahhh, yang itu sangat lazat
salute mama!!
love you, mom..

hooho, maaf, gambar tak sempat ambil untuk bahan bukti
sebab? owhh, malam itu saya sangat sangat sangat letih.
hoho, penat memasak sama mama,

dan pagi raya itu, 
saya pon sudah jadi zombie,
seperti incek kekaseh,
ohh, influenced by you.

haahh, yang petang punya cerita ada bukti buktinya,
lauk pauk waktu raya, owhh, maaf saya terlupa sunggoh ;(

ini cups untuk cuppy cake saya ^^
ini pula telur telurnya
ini mesinnya
kita putar putar putar
letak benda kaler kaler tuh cikit
tadaaaa^^ cupcakes ready :)
ini kek lapis resepi mama
* tak sempat snap picture sebab letih ulang alik kat steamer
owhh, ini doh pizza :)
pizza ayah sama mama kurang pedas
extra kaseh sayang ;)
pizza kami, adek bradek pedas cket tapi kaler kaler :p
ini sup puyuh, saya makan sebelum raya :)
hahah, makan makan makan
buleh jadi gemuk..
errmm, tapi alor star memang syurga,
sebuut sahaja mau makan apa..
semua buleh cari..

haha, si dia pon kalah kalau saya cakap begitu,
* kan sayang kan?

hahaha, nahh,
nih picture raya baru ini,
snap begitu begitu saja,

cumei?
hohhh, terima kaseh,
perasan? suka ati saya laa,
saya yang taip,
owhh, anda geli?
saya tak paksa tengok,

janji si dia saya tau saya cumei atau tidak,
bak kata si dia itu,

jangan peduli dengan kata mereka,
cukup la kita masing masing tau kita camna,
bahagia tuh cuma kita ja yang rasa,
hahah, sayang anda lebih la sayang..

selamat hari raya
better late than never rite?
hoho, tiba tiba,
motifnya?
ini adek adek kecil saya
:)
owh TUHAN, 
saya mishu si dia,
mau jumpa incek kekaseh saya.. :((


jom sengihnyebik samasama

8 comments:

  1. =( siap ada pizza... alya... nak balik....... rumaahh waaaaaaa

    ReplyDelete
  2. hehe cantikla pizza adek beradek tu =D nampak sedap sgt,

    adek beradek = utk saya juga ye, yes!

    ReplyDelete
  3. alya alya =o kek lapis tu alya buat gak ke

    ReplyDelete
  4. hohoh, ermm, yaa2..sy dan adek bradek yg wt.. :)

    ReplyDelete
  5. ehemm2..mahu rasa cupcake tsbut sis~

    ReplyDelete
  6. mau kaa?? okey2, owg bwk sok okey?

    ReplyDelete